FlipBelt Produkter

FlipBelt löparbälten och fitnesstillbehör gör det lättare och säkrare att träna, resa och vara aktiv. Vårt sortiment av innovativa löparbälten, vattenflaskor och andra tillbehör är eleganta och användbara alternativ till föråldrad och skrymmande utrustning. Som 80-talets magväska till ex. De är designade för att erbjuda enastående prestanda för alla nivåer, oavsett om du bara är i rörelse eller planerar ditt nästa maraton.

FlipBelt – Originalet bland Tubbälten

FlipBelt är det ursprungliga tublöpar- / fitnessbältet som sätter en ny standard för vardagen. FlipBelt håller dig ansluten, säker och bekymmersfri under din aktivitet genom att säkra din telefon och personliga föremål (t.ex. nycklar, kort, ID, vattenflaskor, medicin, solskyddsmedel och mer) med minimal studs och noll skav. Premium-tyget är miljövänligt och fukttransporterande. Den patenterade designen sträcker sig för att passa dina viktigaste prylar utan att ge avkall på prestanda och stil.

FlipBelt Performance Apparal 

Funktionell och tidlös i design, kombinerar prisbelönt löparbälte med förstklassiga prestandatyger. Den patenterade och ikoniska tubformade designen av FlipBelt säkrar din telefon och personliga föremål utan studs och skav. Löparinspirerade detaljer och komfort gör FlipBelt-kläderna till ett ”måste ha” i både varma och kalla förhållanden.

FlipBelt Tillbehör

FlipBelt tillbehör är utformade för att säkerställa att du är säker och redo att starta, oavsett förhållandena. Från vårt innovativa Running Waist Light som efterliknar dagsljusets upplevelse på natten till de formade vattenflaskorna så att de passar dina höfter och svank för ökad komfort, FlipBelt tillbehör håller dig i rörelse under kontroll.

 • aLOKSAK vattentät påse

  39kr99kr
 • pOcpac

  195kr
 • FlipBelt Running Light

  799kr
 • FlipBelt ARC Bottle

  119kr229kr