TÄVLINGAR

VILLKOR OCH REGLER FÖR  SUPPLYSPORT´s TÄVLINGAR I SOCIALA MEDIER.

 1. Tävlingen organiseras av SupplySport /SignSupplySwe AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.
 2. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.
 3. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på SupplySport´s sociala medier.
 4. I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av SupplySport, deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.
 5. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
 6. Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler.
 7. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.
 8. Samtliga vinnare utses av en jury ledd av SupplySport tillsammans med tävlingsarrangören. Juryns beslut kan inte överklagas.
 9. Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från, där vinnaren/vinnarna informeras om vinsten. Inom 7 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter, adress samt personnummer för leverans av vinsten. Om inte vinnaren kontaktar SupplySport inom 7 dagar från offentliggörandet av vinnaren har SupplySport rätt att utse en ny vinnare.
 10. När du deltar i tävlingarna godkänner du SupplySport´s tävlingsregler och villkor.
 11. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår integritetspolicy.

Alla SupplySport´s tävlingsregler och villkor regleras i enlighet med svensk lagstiftning.