Z-Roller Lite

3,599kr

Z-Roller Lite, den perfekta resemassagen, ger djup sportmassage, snabbare återhämtning och gör att du kan behålla och öka din träningsmängd. Maskinen är utformad främst för massage under fötter, vader och hamstrings. Den väger bara 7 kg, är smidig att ta med på träningen, flygplan, buss och tåg. Den är lätt att transportera och kan anslutas till bilens cigguttag, till vanlig 220V eller 2 timmar batteridrift. Således är den perfekt att ta med till träningspass/tävling, så att återhämtning kan påbörjas omedelbart efter.

Maximal belastning är 30 kg.

3 i lager

Artikelnr: ZP601 Kategorier: ,
Produktbeskrivning

Z-Roller Lite, din perfekta resemassage!

Z-Roller Lite ger effektiv och intensiv sportmassage. Den ger korsmassage och cirkulär massage samtidigt medan du stimulerar blod och lymfatisk cirkulation.  Den kan användas lika enkelt i bilen, på planet, på tåget eller på arenan mellan träningspassen. Den väger bara 7 kg och den kan anslutas till 220V hemma, till 12 volt i bilen eller köra 2 timmar på batteriet.

Z-Roller Lite är perfekt för massage under fötterna, för 2 ben eller en hamstring åt gången.

Z-Roller Lite uppfyller behovet av regelbunden massage.

Den lättanvända designen med bärhandtag och bara 7 kg vikt gör den enkel att placera i bilen, ta ombord på planet eller med på räningsresan.

Kontrollpanelen har flyttats överst på maskinen, start / stopp och hastighetsreglering.

Z-Roller Lite ger det bästa resultaten när de används regelbundet efter träning, men även före träning om du har stela och krampande är muskler.

Z-Roller Lite kan användas med 3 olika hastigheter och ger anpassad massage till varje användare vid 220V

Z-Roller Lite är NEMKO-godkänd.

Z-Roller Lite har en estetisk design

Z-Roller Lite har lågt ljud och kan användas ostört i alla rum i hemmet.

Z-Roller Lite består av små massagehjul. Hjulen är täckta med ett tunt elastiskt tyg som lätt kan avlägsnas och tvättas.

Z-Roller Lite stannar efter 20 minuter. Det är bekvämt om användaren somnar under god massage eller glömmer att stänga av maskinen.

Z-Roller Lite är konstruerad för att motstå 30 kg belastning. Belastningen ska ske noggrant och inte med tunga rörelser. För snabba belastningar kan skada enheten

Produktdetaljer

Ytterligare information

Leverans & Retur

Fri frakt i Sverige för köp över 499 kr

30 dagars öppet köp och fria byten.

2-3 dagars leveranstid.