Z-Roller Pro

5,499kr

Z-Roller Pro ger djup sportmassage, snabbare återhämtning och låter dig behålla och öka din träningsmängd. Maskinen är konstruerad för aktiv användning, är lätt att transportera, väger bara 12kg.  Den kan anslutas till 220V hemma, till 12 volt i bilen eller 2 timmar batteridrift. Den är perfekt för att påbörja snabb återhämtning direkt efter träning/tävling.

Maskinen är godkänd för 80 kg belastning.

Slut i lager

Artikelnr: ZP803 Kategorier: ,
Produktbeskrivning

Z-Roller Pro ger den aktiva idrottaren effektiv och intensiv sportmassage. Det ger korsmassage och cirkulär massage samtidigt och kan används lika enkelt i fåtöljen hemma eller mellan träningspassen i sporthallen.

Z-Roller Pro uppfyller behovet av regelbunden massage.

Z-Roller Pro kan anslutas till 220V hemma, till 12 volt-systemet i bilen eller 2 timmar batteridrift. Den användarvänliga designen med bärhandtag och endast 12 kg vikt gör den enkel att placera i bilen för transport till träningen.

Kontrollpanelen har flyttats överst på maskinen, start / stopp och hastighetsreglering.

Z-Roller Pro ger det bästa resultaten när de används regelbundet efter träning, men även före träning om du har stela och krampande är muskler.

Z-Roller Pro kan användas för riktad massage av kroppsdelar som fötter, ben, höfter, skinkor, rygg och nacke.

Z-Roller Pro kan användas med Z-Madrass  vilket ger ännu fler massagemöjligheter.

Z-Roller Pro kan användas med 5 hastigheter vid 220V och ger skräddarsydd massage till varje användare.

Z-Roller Pro är godkänd av NEMKO.

Z-Roller Pro har en estetisk design

Z-Roller Pro har låg ljud och kan användas ostört i alla rum i hemmet.

Z-Roller Pro består av små massagehjul. Hjulen är täckta med ett tunt elastiskt drag som lätt kan avlägsnas och tvättas.

Z-Roller Pro stannar efter 20 minuter. Det är bekvämt om användaren somnar under god massage eller glömmer att stänga av maskinen.

Z-Roller Pro är konstruerad för att motstå 80 kg belastning. Belastningen ska ske noggrant och inte med tunga rörelser. För snabba belastningar kan skada enheten.

Produktdetaljer

Ytterligare information

Leverans & Retur

Fri frakt i Sverige för köp över 499 kr

30 dagars öppet köp och fria byten.

2-3 dagars leveranstid.