BYTEN & RETURER

RETUR

I varje paket vi skickar finns ett returformulär. Det är viktigt att du tydligt fyller i det medskickade returformuläret och sedan lämnar paketet till närmaste postombud. Du kan returnera en produkt inom 30 dagar men observera att produkten måste vara i sitt ursprungliga skick och oanvänd för en full återbetalning (det är självklart okej att prova produkten för att se om den passar). Varan ska inkludera etiketter och fint packad. Vi förväntar oss att du har vikt ihop produkten fint och packat den i samma polybag som du fick den. Försök efterlikna så som du mottagit den. Under November och December månad har vi förlängd returrätt t.o.m 31/1 så man kan byta sina julklappar i lugn och ro om det skulle behövas.

För att ditt paket säkert ska skickas tillbaka till oss använder du vår originalförpackning eller annat emballage som håller för postgången. Byten är alltid gratis hos oss på SupplySport. Vid retur tillkommer en avgift på 49 kr.

För att vi ska kunna genomföra ett byte måste du byta till en produkt med samma värde, alternativt billigare.
Vi får inte tillföra någon ny kostnad på din faktura. Vill du byta till en dyrare vara rekommenderar vi dig att lägga en ny order. Skriv då detta på ditt returformulär så vi inte debiterar dig någon returavgift.

Din retur behandlas inom fem arbetsdagar efter vi har mottagit den. Din faktura uppdateras därefter från Klarna med korrekt belopp inom 1-3 arbetsdagar. Har du betalat direkt via kort/swish sker en återbetalning från Klarna inom 1-5 arbetsdagar efter behandlad retur. Har du inget konto/kortnummer kopplat till Klarna behöver du kontakta dem för att få din återbetalning. Läs mer på www.klarna.se.

Vid ett byte motsvarande samma belopp uppdateras inte fakturan utan det är originalfakturan som ska betalas. Har du mottagit ditt byte och pausat betalningen hos Klarna är det bara att aktivera fakturan igen.

ÅNGERRÄTT

Vid köp av varor på www.supplysport.se gäller alltid 30 dagars ångerrätt, i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tar emot varan. Det innebär att du har rätt att ångra köpet inom 30 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot beställningen.

Vid ångerrätt ska varan vara i gott skick. Om vi på SupplySport bedömer att varan använts i större omfattning än nödvändigt, för att fastställa dess funktion och egenskaper, har vi rätt att kräva ersättning från dig. Summan ska motsvara varans värdeminskning.

Hos Konsumentverket hittar du ett standardformulär vid utövande av ångerrätt. Formuläret finns att se här.

HAR DU FLER FRÅGOR?

Om du behöver ytterligare hjälp med din retur eller byte av vara, Kontakta oss så hjälper vi dig så snart vi kan. Du kan även ta en titt på vår FAQ-segment för att få svar på de mest förekommande frågorna.